
مجتبی خسروتاج مدرک تحصیلی لیسانس خود را در رشته مدیریت اقتصادی قبل از انقلاب اسلامی در سال 1353 از مدرسه عالی ریاضیات ...
ادامه ...
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به جایگاه مهم پژوهش در خلق ثروت و توسعۀ اقتصادی تصریح کرد: پژوهش به عنوان پایۀ تولید ثروت مورد توجه قرار گیرد.به گزارش شاتا؛ «سورنا ستاری» در مراسم روز صنعت و معدن افزود: منشأ بسیاری از مشکلات صنعت، فرهنگ نادرست خام فروشی و تکیه بر منابع زیرزمینی است.
وی گفت: اقتصاد نفتی ما را مجبور خواهد کرد تا دانشگاههایی داشته باشیم که صد در صد درآمد خود را از دولت تأمین کنند، این در حالیست که دانشگاهها باید درصدی از درآمد خود را از محل فروش فناوری قراردادهای ارتباط با صنعت تأمین کنند.
ستاری ادامه داد: در این رابطه میتوان دانشگاه استنفورد را نام برد که به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ دنیا توانسته است بخش عمدهای از درآمد خود را از فروش فناوری تأمین کند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در ادامه با اشاره به اقدامات مناسبی که در توجه به اقتصاد دانشبنیان انجام شده است افزود: اخیراً پیشرفتهای خوبی در اصلاح نگرشها رخ داده تا جایی که دانشجویان به جای اینکه به فکر مهاجرت باشند، تلاش میکنند شرکتهای خود را ایجاد و با خاطری آسوده 18 ساعت در شرکتهای دانشبنیان خود فعالیت داشته باشند.
دکتر ستاری با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان صرفاً به معنای هایتک نیست، تصریح کرد: در اقتصاد دانشبنیان ارزشگذاری روی داراییهای فیزیکی بیمعنا است و خلاقیت، تفکر و پژوهش به نیروی انسانی کارآمد است.
به گفتۀ معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، در این اقتصاد قیمتگذاری صورت میگیرد و جهتگیری از این دست باید در تمامی عرصهها حتی در رفتارهای روزمره ما نیز تأثیر بگذارد.
وی به تسهیلات قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان به منظور حمایت از صنعتگران اشاره کرد و افزود: معافیتهای گمرکی و مالیاتی 1500 شرکت دانشبنیان در سال جاری انجام شده است.
دکتر ستاری خاطر نشان کرد: هر فعالیت و دانشی که موجب تولید ثروت شود، یک فعالیت دانشبنیان محسوب میشود و حمایت از تمام فعالیتهای دانشی صنعتگران توسط این قانون ضرورت پیدا میکند.
انتشار و نقل مطالب تولید شده توسط وب سایت رسمی مجتبی خسروتاج، تنها با ذکر منبع مجاز می باشد . طراحی توسط راستچین
نظر خود را ارسال نمایید
ارسال نظر بعنوان مهمان