
مجتبی خسروتاج مدرک تحصیلی لیسانس خود را در رشته مدیریت اقتصادی قبل از انقلاب اسلامی در سال 1353 از مدرسه عالی ریاضیات ...
ادامه ...
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت گفت:ترجیح می دهیم در شرایط فراوانی محصول، با نظارت اتحادیه ها، خود واحدهای صنفی با انجام فروش های فوق العاده بجای نمایشگاه فعال شوند
به گزارش شاتا؛ «مجتبی خسروتاج» ، در گردهمایی رؤسای اتحادیههای صنفی استان تهران افزود: با توجه به فزونی عرضه بر تقاضای کالا در واحدهای صنفی و فضای رقابتی که در اکثریت محصولات تولیدی در کشور حاکم است و تقریباً در بسیاری از کالاها هیچگونه کمبودی مشاهده نمیشود، ترجیح ما در انتهای سال جاری این است که واحدهای صنفی با فروش فوقالعاده و حراج، زمینه کالارسانی به قیمت ارزان را برای مردم کشورمان فراهم کنند و نیاز به برپایی نمایشگاههای عرضه کالا در شهرهای اصلی نباشد.
وی تصریح کرد: این مقطع میتواند فرصتی برای اتاقهای اصناف کشور باشد تا به ارزیابی اتحادیهها و واحدهای صنفی بپردازند و نمونههای خوب و موفق در امر خدمترسانی به مردم را طی مراسمی معرفی نمایند.
خسروتاج ادامه داد: در ضمن مقرر گردید در نشستی با رئیس اتاق اصناف و استانداری تهران چنانچه مناطقی از استان نیاز به توجه و کالارسانی ویژه داشته باشد، تعریف و برای آن برنامهریزی شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اصلاح ساختار تشکیلاتی اتحادیههای صنفی پرداخت ویادآور شد: رشد اتحادیهها در گذشته بیشتر در بعد کمی بوده است تا کیفی و چنانچه اتحادیهها بخواهند به صورت موفق عمل نمایند نیازمند توجه به کیفیت خدمات هستند.
خسروتاج، عدم رعایت حد نصاب قانونی برای تشکیل اتحادیهها در بعضی موارد و همچنین کمبود منابع درآمدی اتحادیهها و بلاخره جلوگیری از تداخل فعالیتهای صنفی اتحادیهها را به عنوان سه عاملی که امروز در امر اداره اتحادیهها مشکل ایجاد میکند ذکر کرد.
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تجارت افزود:کمیسیونهای نظارت اصناف در سرتاسر کشور باید با توجه به این عوامل نسبت به ادغام و یا اصلاح تشکیلات اتحادیهها اقدام کنند.
خسروتاج در ادامه به موضوع انتقال صنوف مزاحم و آلایندهها پرداخت که امروز به فضای شهر و زیبای آن در بعضی از استانها لطمه زده است اشاره کرد و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد با کمک شهرکهای صنعتی و یا خود اتحادیههای صنفی مربوطه، مقدمات انتقال این نوع صنوف آلاینده و مزاحم را به خارج از مناطق شهری فراهم کند.
وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت فروشگاههای بزرگ زنجیرهای در کاهش هزینههای مبادله ای ،توسعه این نوع فروشگاهها را به طوری که بتوانند سهم 5 درصدی خود را که در حال حاضر در بخش توزیع مویرگی به عهده دارند تا پایان برنامه ششم توسعه به 20 درصد برسانند مورد تأیید قرار دارد ضمن اینکه ویژگی و ساختار این نوع فروشگاهها میطلبد از اتحادیه و تشکل صنفی مستقل برخوردار باشند.
خسروتاج همچنین افزود: تعیین تکلیف واحدهای صنفی بدون پروانه و همچنین به کارگیری صندوقهای مکانیزه از محورهای دیگری بود که به عنوان سیاستهای تجاری در سالهای برنامه ششم توسعه و در تعقیب نظام نوین بازرگانی در دستور کار مراکز امور اصناف قرار گرفته و آن مرکز آن را دنبال میکند .
قائممقام وزیر در پاسخ به سوال یکی از مدعوین در رابطه با کارت اعتباری خرید لوازم خانگی نیز ضمن اشاره به سوابق امر، گفت: این طرح توسط بانک مرکزی برای کمک به خروج از شرایط رکود کشور دنبال میشود .
به گفته وی؛ هدف اولیه تأسیس برای خریداران در حد 4200 میلیارد تومان و با نرخ سود تسهیلات 12 درصد پیشبینی شده است که توسط بانک مرکزی دنبال میشود و اخیراً جناب آقای حکیمی، از مدیران محترم بانک مرکزی، نیز در این خصوص اطلاعرسانی کردهاند.
انتشار و نقل مطالب تولید شده توسط وب سایت رسمی مجتبی خسروتاج، تنها با ذکر منبع مجاز می باشد . طراحی توسط راستچین
نظر خود را ارسال نمایید
ارسال نظر بعنوان مهمان